Frizerski studio LEST

Gotovčeva bb, Zagreb

telefon: 01/4664-108

e-mail:frizerski.studio.lest@gmail.com

Radno vrijeme:

pon - čet 10:00 - 20:00

petak 13:00 - 20:00

subota 9:00 - 14:00

Udruživši znanje i iskustvo, Lidija & Elvira, 1997 otvaraju frizerski studio LEST u Gotovčevoj ulici, u blizini Kvaternikovog trga. Izgrađujući svoj prepoznatljivi stil, igrajući se škarama i bojama, vrlo brzo stvaraju široki krug zadovoljnih klijenata. Uz svakodnevni posao u salonu prate i najnovije trendove na look and learn i step-by-step seminarima na sajmovima u Londonu, Bologni, Berlinu, Sttutgartu, Sloveniji i Zagrebu, a puno pažnje ulažu u edukaciju svojih zaposlenika, pogotovo učenika, stalnim radom na modelima.

Svoje znanje i vještinu oblikovanja kose prezentiraju i na stalnim stručnim seminarima diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, vrlo uspješno surađujući sa njemačkom firmom Wella . Zajedno s Wellom i frizerima Patricom Lüdde i Michaelom Jung rade i vrlo uspješan show u Lisinskom, te u Samoboru. Želeći odstupiti od klasične prezentacije frizura i boja, za modele na reviji u Osijeku, uzimaju plesačice iz grupe Kelkope. S istom grupom rade i plesne predstave u Tvornici "Exbition" i "Boje su u nama".

Svoj rad i umijeće prezentiraju  na HTV-u u emisiji "Knjigom u glavu"; u nekoliko emisija "Zagrljaj ljepote" i "Svijet osiguranja" na OTV-u i u "Exploziv" RTL.

Kvalitetu usluge prepoznali su i mnogi privremeni stanovnici Zagreba uvrstivši frizerski studio Lest u knjižicu „Living in Zagreb“  praktični vodič za strance, opisavši ga kao „very reasonable and friendly service“.Na zidovima salona i danas se nalaze fotografije njihovih vlastitih kreacija uhvaćenih okom kamere vrsnih fotografa Stephana Lupina i Mladena Šarića.

Ne imajući vremena za odmor 2005. godinu završavaju nastupima na Zlatnoj igli i Cro-a-Porter-u u suradnji s Marinom Design sa vrlo dobrim kritikama u našim časopisima. U istom sastavu na istim mjestima nastupaju i 2006. i 2007. U studenom 2007. u Lisinskom nastupaju sa Nijemcem Chrisom Paralikidisom iz tvrtke Wella.

2009 uzimaju pauzu i usavršavaju svoje znanje u wellinom studiu u Darmstadt-u i postaju glavni Wellini edukatori za Hrvatsku ,Bosnu i Hercegovinu.2012 prekidaju edukatorski rad za wellu i postaju vanjski suradnici drugim mladim tvrtkama.Do danas s velikim iskustvom iza sebe rado prenose svoje znanje vama(vaši su osobni frizeri) i novim generacijama.