Frizerski studio LEST

Gotovčeva bb, Zagreb

telefon: 01/4664-108

e-mail:frizerski.studio.lest@gmail.com

Radno vrijeme:

pon - čet 10:00 - 20:00

petak 13:00 - 20:00

subota 9:00 - 14:00

Svi znamo koliko godina moramo čekati, puštati i njegovati kosu da bi bila duga.Redovita njega, podšišavanje vrhova, s puno pažnje sušenje i oblikovanje kose i opet nismo zadovoljni rezultatom.

Danas duga kosa i nije tako nedostižan san. U Lest-u stvaraju dugu kosu zahvaljujući Hairdreams-u. Hairdreamsove ekstenzije napravljene su od prirodne europske kose i ne dobiva se samo dužina nego i gustoća kose.

Pravilnim odabirom vrste i boja ekstenzija izgled kose je potpuno prirodan. Ekstenzije se izrađuju u svim željenim bojama, u različitim mogućnostima glatke i valovite kose, nekoliko debljina ili dužina pramenova.

UGRADNJA EKSTENZIJA u Frizerskom studiu LEST
Svaki pramen na kraju ima keratinski spoj, koji se sa posebnim toplim lemilicama uz samu glavu, spaja na vlastitu kosu. Spojevi su mali, manji od glave šibice, tako da nisu vidljivi iz vlastite kose.Ekstenzije mogu biti pričvršćene od 4-6 mjeseci ovisno o kvaliteti vlastite kose. Nakon tog vremena moguće ih je poslati u tvornicu na njegu i ponovno ugraditi.

ODRŽAVANJE EKSTENZIJA u Frizerskom studiu LEST
Pranje i sušenje kose sa ekstenzijama, kao i oblikovanje željene frizure ne iziskuje ništa više napora ili problema nego i svaka druga duga kosa i može se vrlo jednostavno obaviti kod kuće. Ipak potrebno je barem jednom mjesečno posijetiti frizera radi stručne njege ili obnove boje.

 

ekstenzije ekstenzije ekstenzije ekstenzije